Στο λιμάνι της Σερίφου σας περιμένει ενοικιαζόμενο Αυτοκίνητο, Μηχανάκι ή Quad

Ξέγνοιαστες διακοπές στη Σέριφο με νοικιασμένο Μηχανάκι ή Quad

Η Coralli-Rentals Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλετε να ενοικιάσετε μοτοσικλέτα στην Σέριφο, ενώ το προσωπικό των σταθμών θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο δίκυκλο ή τετράροδο ATV που σας ταιριάζει, αλλά και να σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες για την περιοχή, διαδρομές που μπορείτε να ακολουθήσετε και οτιδήποτε άλλο θα κάνει τη διαμονή σας πιο ευχάριστη. Επιλέξτε ένα από τα ενοικιαζόμενα σκούτερ ή Quad της Coralli-Rentals και περιηγηθείτε σε όλο το νησί ανακαλύπτοντας τις ομορφιές της Σερίφου.

Ενοικιαζόμενο Μηχανάκι Σκούτερ ATV Quad στη Σέριφο

Σέριφος Ενοικιάσεις Σκούτερ

Το σκουτερ είναι ένα γρήγορο και αποτελεσματικό μέσο μεταφοράς, το οποίο σας επιτρέπει να μεταβείτε με ευκολία σε μέρη που είναι δύσκολη η πρόσβαση. Το γραφείο Coralli-Rentals διαθέτει μεγάλη γκάμα σκούτερ, τα οποία είναι εύκολα στη χρήση και προσφέρουν ξέγνοιαστη και άνετη μεταφορά σ’ ολόκληρο το νησί.

Σέριφος Ενοικιάσεις Quad ATV

Μια διαφορετική εμπειρία είναι να περιηγηθείτε στη Σέριφο μ’ ένα ενοικιαζόμενο quad από το μεγάλο στόλο του Coralli-Rentals. Τα Τετράτροχα ATV προσφέρουν την ελευθερία μιας μοτοσυκλέτας ή ενός σκούτερ, καθώς και τη σταθερότητα και την άνεση ενός αυτοκινήτου.

Τί έγγραφα θα χρειαστείτε;

Θα χρειαστεί να προσκομίσετε έγκυρη άδεια οδήγησης, η οποία έχει εκδοθεί στη χώρα διαμονής σας πριν από ένα τουλάχιστον έτος. Εφόσον η άδειά σας έχει εκδοθεί με συμπληρωματικά έγγραφα, θα πρέπει να τα προσκομίσετε και αυτά. Σε περίπτωση που η άδεια σας δεν έχει εκδοθεί σε χώρα ΕΚ/ECA, ενδέχεται να χρειαστείτε διεθνή άδεια οδήγησης.

Αρ. Μητρώου: 11 72 E 82 00 00410 0 1